Segmen Blogwalking & Tambah Follower by Farah


Memandangkan blog gua ni pengikut pon dua tiga kerat jer. Jadi gua layan ajer segmen-segmen yang diwujudkan oleh individu-individu yang haram gua tak kenal langsung ni. Ini semua adalah bagi memastikan kelangsungan follower gua supaya bertambah dari semasa ke semasa. Haha. 

12 comments:

  1. done follow dari segmen yang sama..singgah and follow blog naz ye ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done. Minat cik eron aziz ye. =)

      Delete
    2. oh, ni mesti top student. bkn semuorang boleh minat jd pilot. hehe

      Delete
  2. singgah n follow dr segmen yg same :)
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html
    jemput singgah blog kite blk ye..

    ReplyDelete
  3. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama.done follow.follow back tau :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.htm

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah. salam kenal juga! done! =)

      Delete
  4. dtg dri segmen sama . dah follow . sudi2kan lah singgah ke sini :)

    http://gegirlpunyablog.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

    blogwalking & follow sambil tambah kenalan.

    ReplyDelete