Buat Kepala

Di petang hari yang indah dan permai, bosan melanda, padahal banyak kerja boleh buat, gua rasa gua nak tulis sikit pasal topik ini.

Buat kepala tu bagus sebenarnya, boleh invent benda baru selain memberikan pendapat mengikut kepala masing-masing. Tapi kalaw dah terlebih buat kepala, memang orang semua pon meluat. Haha. Kalaw benda tu dah confirm-confirm salah, let it be as salah. Tak payah nak buat kepala macam benda tu betul, benda tu wujud. Tak susah pon nak menjernihkan keadaan. Just cakap, "Weh aku buat kepala jer. Hihi" Abis kuat sejam jer kena paku. Pastu abislah isu tu.

Ini especially for inventor susu cap atlet ke sukan ke apa benda entah. haha. (sambil tunjuk gaya berlari) Puii!


No comments:

Post a Comment