windows 8


Sedang aku bosan-bosan menulis thesis, cuba install Windows 8 Preview Release yang baru download 2,3 hari lepas. Overal memang GUI dia menarik. Bagi pengguna Windows tegar, memang tercari-cari mana start button. Start button memang tak wujud dah, tapi diganti dengan GUI seperti diatas. Dari situ, semua benda boleh access. Pastu build in apps yang lain nampak menarik jugak.

Walaupon Windows 8 ni dihentam oleh user Windows tegar disebabkan start button jer, tapi bagi aku ok ape. Nampak lagi stylish. Windows 8 ni sbenarnya di optimize dengan touch screen user dengan high speed internet. Tapi bagi tetikus user jangan risau sebab function mouse juga disediakan. Cubalah hari ini. Sekian terima kasih.

No comments:

Post a Comment