Review Buku (Kisah Terfaktab)


At first my adrenalin was pumping invigorating, lepas baca buku Kisah terfaktab, aku rasa aku yang Terfaktab. Yes, mula-mula ingatkan Kisah Terfaktab pasal kisah-kisah orang yang telah terfaktab dalam hidup, dalam percintaan, dalam perjalan mencari cinta. Firstly aku assume Kitab Terfaktab adalah sebuah novel. Disebabkan aku suruh member jer yang tolong belikan, tanpa mengenal isi hati buku itu, Memang aku rasa agak terkilan jugak. RM20 dan mempunyai 114 muka surat. Sorry geng terfaktab kalaw korang terfaktab bila baca post ini.

So terfaktab adalah hasil karya penulis-penulis blog terfaktab seperti brader leplep, amoi, bukan penggoda dan rakan penulis yang lain. Basically terfaktab buku tentang motivate yourself dalam masaalah-masaalah dalam percintaan. How to do, how donts. Banyak isu-isu dibincangkan in terms of semasa, sebelum dan menjelang perhubungan dengan seseorang. Entah lah, mungkin aku seorang jer yang merasakan not worth it buying Kitab Terfaktab, mungkin korang semua sukakan buku macam ini. Apa-apa pun cuba beli dan rasai sendiri kitab terfaktab dari toko-toko buku berdekatan anda.

2 comments:

  1. (",) thnx for being my followers...maaf la tba2 mncapap kt entry ni.hu3..

    ReplyDelete