cuti


Semester break sudah sampai tatkala peperiksaan akhir sudah abis.  Time dok study, dok ingat nak final jer, time dok final ingat nak cuti sem jer, time cuti sem dok ingat nak sambung sem balik. Gila apa. Cuti 4 bulan nak buat apa ni weh. Takpa, memandangkan aku seorng planner yang bijak dan intelligent macam gila, gua sudah buat planning activities untuk semester break ni. Yakni seperti berikut:
  1. Lepak dulu shah alam sampai nak g taman Negara.
  2. Balik dari taman Negara dok umah makcik gua, subang, cari keja sana.
  3. P servey camp sbulan.
  4. Balik servey camp, balik kedah, cari keja kt kedah plak.
Menarik kan kawan-kawan, sekian terima kasih.
Gila malas update.

No comments:

Post a Comment