Summary 2008

2008 da lepas banyak hari dah, tp lani baru smpat nk buat summary..haha.. padahal smpat lg kalaw nk buat sebelum ni..nk cter ape dulu ntah..haa, tahun ni la moto kesayangan hilang..hampes btoi..walawpun ex5 je, tapi beli 100% guna duit sniri..huhu..brmakna gila dalam hidup..nk wat cmna kan, da xda rezeki..mngn ada hikmah disebalik kehilanagan tuu..alhamdulillah..arap insuran dpt cepat sikit, leh bli moto baru pulak..hehe

Melur lela sari..sedap x nama 2? Bagi aku, memang sedap la nama 2..walawpun nama dy a bit macam klasik sikit tapi sedap disebut..bukan familiar sgt nama cm2..hurmm, 2 lah nama adik baru gf aku, ain..mak dy baru branak jer,,anak yang keempat..bln 1 2009..brape aribulan lupala..gap umur antara gf aku ngn adik dy yang last ( gf aku sulung) 20 tahun..!! jarang kan adik bradik ada gap bnyk tahun cm2..tapi, ape nk kisah.. dah rezeki tuhan nak bagi..walaupun dah macam gf aku nya baby la plak dengan gap umo cm2..Haha..watever!!

Taun 2009 ni taun last aku ngaji diploma kat politeknik..da semester 6 dah aku..tp rasa ccm cepat je..yg xsyoknya pointr aku sem 5 ni terok la..dpt2.8 lebih je..huhu..sikit gila ba*i..pening lah aku ngn sem depan..nak xnak memang kena pulun la..huhu..payah betoi la ngn subjek geodesi 2. aku haram xfaham sgt ngn ape yang pn nor aisah 2 ajar..mmng xfaham! Pening!! Elepsoid la, geoid la..hah!! nti sem dpn aku tngk2 baliklah.. malas nk pikir lani..

Macam biasa, saat yang paling memeningkan aku..bila nk masuk poli balik..dngn yuran nyer, duit umah sewa nyer, duit nk pos motonyer..mmng pening!! Sumenyer DUIT!!! Yuran da setel, tket bas da setel..duit umah je blom..ntah brape pulak la kna bayar..tngu jelah.. dahla rumah penuh sem dpn..ada ke patut satu umah 14 org..gila ke ape..xnk aku..bek dok umah len xpon cari umah lain.senanang..haha..

2008.hurmm, ape lg yer..?? nantilah, kalaw ingt lagi, aku tulis lagi.. xlarat dah n ink menulis..wassalam..

No comments:

Post a Comment